PRIJAVE PRIJAVA

Naša spletna stran uporablja piškotke za normalno delovanje.
Če boste ostali na naši spletni strani se strinjate z njihovo uporabo.
Več o piškotkih
Skrij to obvestilo
X
Domov Predstavitev in kontakti Informacije in dokumenti Razredi in skupine Interesne dejavnosti


RAVNATELJ
Obvestila
Predstavitev


Obvestila

13.12.2017
Obvestilo za starše - letovanje

Datum: 7.12.2017

SODELOVANJE S ŠOLO V PULI, IZMENJAVA OTROK IN LETOVANJE

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da v tem šolskem letu prvič prihaja do sodelovanja med Občino Bovec in mestom Pula. Sodelovanje bo potekalo v smislu izmenjave otrok med našo osnovno šolo z Osnovno šolo Vidikovac v Puli. Sodelovanje je podrobneje opisano v nadaljevanju besedila, zato prosimo, da ga pozorno preberete.

Izmenjava se bo pričela s prihodom otrok iz Pule na zimovanje nekje v drugi polovici januarja oziroma v prvi polovici februarja (odvisno od vremena).

Skupaj s kolegi iz Pule smo se dogovorili, da bodo naši učenci v času zimovanja gostili učence iz Pule in obratno. Za gostujočega učenca bo potrebno poskrbeti za zajtrk, večerjo in popoldanski prevoz na aktivnosti. Prijateljstva, ki jih otroci navežejo že v mladih letih, velikokrat trajajo dlje časa.

V času zimovanja gostov iz Pule bodo naši učenci nemoteno obiskovali pouk, medtem ko bodo gostje imeli tečaj smučanja. V šolo bodo prihajali in odhajali skupaj. V popoldanskem času pa bodo organizirane aktivnosti za vse učence.

Na letovanje (predvidoma prvi teden po koncu pouka), ki bo letos popolnoma brezplačno, bodo imeli možnost iti samo učenci, ki bodo v zimskem času gostili učenca (ali več) iz Pule. Na letovanju bodo gostitelji za naše učence organizirali aktivnosti, ki se izvajajo na in ob morju. Izmenjava bo potekala med učenci in učenkami od 5. do 7. razreda.

Vabimo starše, da omogočijo svojim otrokom letovanje v Puli in seveda za ta namen povabijo h sebi domov oziroma h svojemu otroku domov vrstnika s Pule.

V pričetku januarja bomo organizirali tudi roditeljski sestanek za vse starše prijavljenih otrok. Prijave zbiramo do 15.12.2017.


Ravnatelj:
Iztok Kenda