HURA, POČITNICE SO TU!

24.06.2022
OŠ BOVEC

Dragi učenci, spoštovani starši, cenjene sodelavke in sodelavci!

 

Jutri, 25. junija, bo minilo 31 let od samostojnosti naše države. Skupaj smo zbrali pogum in se na demokratičen način odločili za korak, o katerem so naši predniki le sanjali, za samostojnost naše države. Danes smo lahko ponosni nase, saj bogastvo našega naroda ni zgolj v blagostanju in materialnih dobrinah, temveč zlasti v naši besedi in kulturi, ki jo že tisočletja gojimo na tem prelepem kosu zemlje. Tudi v prihodnosti se moramo vsi skupaj truditi, da bomo še naprej razvijali enake vrednote in pristne medčloveške odnose. Našo mlado državo moramo imeti radi, biti nanjo ponosni in se zavedati, kaj vse so naši predniki zanjo žrtvovali.

 

Danes je za vse šolarje poseben dan, skupaj se veselimo konca šolskega leta. Pred nami so poletne počitnice. Zaslužimo jih vsi. V letošnjem šolskem letu je epidemija opletala le še z repom, s skupnimi močmi smo pripeljali šolsko leto do konca.

 

Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vsem sodelavcem, učiteljem, vzgojiteljicam in tehničnemu osebju. Brez vas tega leta ne bi uspešno izpeljali. Pohvale seveda gredo tudi vam dragi učenci, in vašim staršem, ki vam stojijo ob strani. Hvala za vaš trud.

 

Dragi učenci, cenjeni sodelavci, počitnice dobro izkoristite, preberite kakšno dobro knjigo, se družite s prijatelji, naberite si novih moči za naslednje šolsko leto ter pazite nase in na svoje zdravje. Se vidimo ponovno 1. septembra!

 

                                                                                Denise Šuler Rutar, ravnateljica

Šolski utrip

VRTEC BOVEC

Mala vas 121
5230 Bovec

PODRUŽNIČNA ŠOLA SOČA

Soča 28
5232 Soča

PODRUŽNIČNA ŠOLA IN VRTEC ŽAGA

Žaga 29
5224 Srpenica