Nagovor ravnateljice ob začetku šolskega leta

31.08.2021
OŠ BOVEC


Dragi učenci, spoštovani starši, cenjeni sodelavci!

Šola je ponovno odprla svoja vrata. Prazne učilnice in hodnike bo po dveh mesecih napolnil otroški smeh. Upam, da ste si odpočili in da ste počitnice preživeli kreativno in zabavno ter da ste si nabrali dovolj moči za novo šolsko leto. Vsako leto nam prinaša nove izzive in za marsikoga pomeni nov začetek ter pričakovanja. Želim si, da bi v šolo prihajali z veseljem, da bi stkali nova prijateljstva in da bi se veliko novega naučili. Bodite kreativni, delavni in marljivi ter strpni drug do drugega. Pomagajte si in ne pozabite na pravila lepega vedenja. Besede hvala, prosim in dober dan imajo čudežno moč.

Vam, starši, želim, da svoje otroke spodbujate, da spremljate njihov napredek in se z njimi veselite uspehov, ki jih bodo dosegli. Z njimi sočustvujte tudi, ko ne bodo uspešni. Otroci rabijo podporo svojih staršev. Bodimo otrokom zgled in jim priučimo prave vrednote. Šola in starši imamo skupen cilj, da bi bili naši otroci ustvarjalni, samostojni in srečni. To bomo dosegli le s skupnim sodelovanjem. Zato si želim, da bi obiskovali pogovorne ure in roditeljske sestanke ter da bi bili v stikih z učitelji, ki z vašimi otroki preživljajo veliko časa. Zaupajte jim, saj za vaše otroke želijo vedno najboljše. Vsi skupaj bomo skrbeli za to, da boste seznanjeni s tekočimi informacijami preko spletne šolske strani.

Cenjeni sodelavci, želim vam čim manj stresen začetek novega šolskega leta. Bodimo pozitivni in se vsak dan zavedajmo, da je naš poklic poslanstvo. Vsi skupaj moramo biti učencem zgled in skrbeti za to, da nanje prenašamo vrednote, ki jih bodo oblikovale skozi življenje. Močno verjamem, da bomo dosegli vse naše cilje s skupnim sodelovanjem, komunikacijo in pozitivno energijo. Res sem vesela, da sem z novim šolskim letom del kolektiva bovške šole.

V novem šolskem letu želim vsem lep začetek, veliko optimizma in pozitivne energije. Prepričana sem, da bomo s skupnim sodelovanjem dosegli vse zastavljene cilje.

 

Ravnateljica Denise Šuler Rutar

 

Šolski utrip

VRTEC BOVEC

Mala vas 121
5230 Bovec

PODRUŽNIČNA ŠOLA SOČA

Soča 28
5232 Soča

PODRUŽNIČNA ŠOLA IN VRTEC ŽAGA

Žaga 29
5224 Srpenica