Počitniška rezervacija oziroma izpisnica iz vrtca

19.05.2020
VRTEC BOVEC

Spoštovani starši,

bliža se konec šolskega leta. Zavedamo se, da je bil vrtec zdaj dva meseca zaprt in zato nikakor ne zahtevamo (in tudi nikoli še nismo), da morajo biti otroci poleti doma. Pri nas so dobrodošli celo leto. Razen podružnice na Žagi, ki s koncem junija zapira svoja vrata, centralna enota v Bovcu ostaja odprta celo poletje.

Nekateri izmed vas boste kljub vsemu vendarle obdržali svoje otroke čez poletje doma. Če je to predšolski otrok in gre jeseni v šolo, je potrebno izpolniti izpisnico iz vrtca, vsi ostali otroci izpolnijo rezervacijo. Pozorni bodite edino na datum, saj mora biti izpisnica oddana do 15. v mesecu, rezervacija pa en teden prej. 

Tisti, ki boste koristili rezervacijo že v juniju, oddajte obrazec do ponedeljka, 25. 5. 2020. V primeru, da bo odobrena junijska oprostitev plačila vrtca, vam bomo to tudi upoštevali. Obrazec prinesite v vrtec ali ga pošljete po elektronski pošti, pomembno je le, da vpišete datum odsotnosti in se podpišete.

 

Za kakršna koli vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 05 38 96 072 ali elektronski pošti vve.bovec@guest.arnes.si

Ostanite zdravi, 
kolektiv Vrtca Bovec

Šolski utrip

VRTEC BOVEC

Mala vas 121
5230 Bovec

PODRUŽNIČNA ŠOLA SOČA

Soča 28
5232 Soča

PODRUŽNIČNA ŠOLA IN VRTEC ŽAGA

Žaga 29
5224 Srpenica